Inwijding: Elephant Medicine Empowerment

5.00 avg. rating (86% score) - 1 vote

   

 

                  Elephant Medicine Empowerment

 

 De olifant is het meest bekende positieve dieren symbool. Voor een sterkere verbinding als we ons open stellen voor de kwaliteiten en krachten van deze dieren, kan afstemming helpen. Deze inwijding is om healing en kracht van de olifant te activeren die al in jezelf aanwezig is te activeren. Deze bekrachtigingen helpen ons om een sterkere verbinding te maken met de kwaliteiten die we reeds in ons hebben. In dit geval voor het activeren van de kracht en de genezende vermogens van de olifant. De inwijding helpt ons om een sterkere verbinding te kunnen maken met onze eigen kwaliteiten.

 

 

                                              Olifant achtergrondinformatie

 Olifanten staan bekend als de grootste landdieren. Ze zijn zeer intelligent en hebben hele goede herinneringen. In het dierenrijk zijn zij ook één van de langst wonende in het dierenrijk. Ze zijn rustig, hebben uitstekende zintuigen voor geur, smaak, tast en gehoor. De olifant is zeer loyaal en aanhankelijk en zullen hun leven riskeren voor hun gezin. Degene die zich met de Elephant medicine Empowerment verbonden voelen, voelen heel diep van binnen en reageren op die gevoelens vanuit een innerlijk weten. De olifant wordt met zijn wijsheid oud. Ze zijn zeer vereerd om hun macht en kracht. De witte olifant was door boeddha gekozen als één van zijn vele incarnaties. Zij zijn zeldzaam en worden door hun uiterlijk nog steeds beschouwd als een fenomeen van de goden.

 

 

                                                         Olifant totem

 De olifant bezit vele deugden die waardevol zijn en krachtig. Als men de kracht heeft ontvangen via de inwijding van de olifant, zal dan verbeterde inzicht krijgen en een beter gevoel van waarde. Wijsheid, toewijding aan de familie , lang leven en genade, dat zijn allemaal onderdelen van deze mooie totem dieren.

 

 

 

                               De totem olifant bezit de volgende deugden

 

Kracht

Wijsheid/intelligentie

Eenzaamheid

Geluk

Vermogen

Eeuwigheid

Verantwoordelijkheid

Eeuwigheid

Verantwoordelijkheid

Kampioen van onrechtvaardigheid

Respect voor anderen vooral ouderen en kinderen

Versterkte geheugen

Lange levensduur

Verhoogde gevoeligheid voor anderen gevoelens en extreme stimulatie

Loyaliteit

Genegenheid/passie

Familie waarden en gelukkige familie

 

De olifant was het totem dier van de god Shiva. God Shiva probeert de illusie te verbannen en duidelijke waarneming te stimuleren. De totem olifant is een sterke geest en bezit eigenschappen die magisch zijn. Ze zijn één van de meest invloedrijke dieren van alle dierlijke totems.

 

 

 

                                               Hanger of bedel

 

Het dragen van een klein olifantje als hanger of bedeltje geeft magische deugden aan de eigenaar wordt er gezegd. Het bezit alle bijzondere eigenschappen die je in een olifant kunt zien. De hanger of bedel geeft innerlijke magie van dit unieke en gelukkige individu. Medicijnmannen, spirituele beoefenaars en priesters dragen deze olifantjes om de krachtige magische energie te ontvangen. Dit is voor zichzelf en voor anderen, die daar behoefte aan hebben.

Olifant als bedel of hanger zijn zeer gewild omdat ze elke wens in zich opnemen. Olifant als deugd in het leven helpt om de sterke mentale vaardigheden te ontwikkelen. Ben jij in het bezit van een hanger of bedel, dan zul je zien dat je leven spirituele energie en mentale helderheid doordrenkt wordt, met alle deugden toegeschreven aan de meester van de aarde, de olifant.

 

 

                                         Legendes en folklore

 De olifant wordt ook beschouwd als een krachtige symbool van geluk. Plaats een gelukkig uitziende olifant symbool aan de deur om je huis te beschermen tegen pech en geluk te stimuleren voor iedereen die er wonen.

Ornamenten van olifanten worden verondersteld om gelukkig te zijn en veel geluk te brengen.Van alle olifanten is de witte olifant heilig. Er wordt gezegd dat moeders van de grote leraren en meesters zullen dromen van witte olifanten.

India de hindoe – religie heeft een god met een olifanten gezicht, genaamd Ganesha. Deze god zou alle obstakels doen verdwijnen. Olifant als totem dier is een zeer krachtige gids. Werken met de olifant is je voorbereiden om te leven naar de meest oude wijsheid en kracht.

 

 

                   Kern van de olifant: Oermacht, oerkracht en koninklijkheid

 Mensen met een olifant als totem zetten zich vaak in voor idealen inzake gezin en samenleving. Zij zijn van jongs af aan zorgzaam voor elkaar, hebben respect voor de ouderen en zieken, zijn onafhankelijk en toch verantwoordelijk voor de dingen die een mens of samenleving waarlijk groot maken. Als de olifant je heeft opgezocht krijg je de kans om deze idealen te verwezenlijken in je eigen leven of dat van anderen. Zijn medicijn schenkt.

 

Twee inwijdingen in één inwijding gegeven, met werkboekje, Mantra en certificaat.

Interesse?…stuur een mailtje naar light-angel@live.nl