Inwijdingen: Etherische Bloemen 1& 2

5.00 avg. rating (90% score) - 2 votes

Ethereal Flower 1 & 2

Ethereal Flower 1 en 2 zijn creaties van Ole Gabrielsen. Via meditaties en channelen wist hij zich af te stemmen op de zuivere energieën van de Bach bloesems remedies. Met deze afstemmingen kan iedereen dus zijn eigen Bach bloesems en Rescue-remedie maken van gewoon gedistilleerd water. Dit water wordt dan binnen enkele seconden de zuivere geconcentreerde vorm die je zelf weer moet verdunnen voordat je het echt gaat gebruiken of gaat doorgeven aan anderen.

De Bach Bloesems Remedies zijn eenvoudig in gebruik en een zeer effectief middel tegen de negatieve gemoedsstemming van de mens. Jarenlang gebruik in de praktijk heeft bewezen dat het werkt en de middelen worden al jarenlang met succes in vele landen gebruikt.

De Bach Bloesems Remedies bevatten de positieve energietrillingen van niet-giftige bloesems. Als deze bij de juiste gemoedsstemming gebruikt wordt dan heeft het als effect dat het deze negatieve stemming veranderd in de positieve tegenhanger. Een bezorgd persoon krijgt bijvoorbeeld meer moed om zijn zorgen tegemoet te zien. De Bach Bloesem Remedies zijn genoemd naar de Engelse arts Edward Bach, een fijngevoelig persoon die zelf experimenteerde met dauwdruppels van bloesems en zo deze remedies ontdekte. De eenvoud en de werking van de Bach Bloesem Remedies zijn een mooie aanvulling bij gebruik met andere healingvormen. De Bach Bloesem Remedies geven geestelijke verlichting en kunnen een steun zijn bij het verwerken van gevoelens die na een healing behandeling vrij kunnen komen.

Leer om een remedie te maken, een remedie voor een andere persoon te bereiden en om Etherische Bloemen door te geven.

Via 2 afstandsinwijdingen wordt je afgestemd op de energie van de Bach bloesems, je leert en krijgt de mogelijkheid om zelf etherische bloesemremedies te maken.

Naast de 2 afstandsinwijdingen ontvang je ook een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email.

Tussen de inwijdingen horen 3 tot 5 dagen te zitten om de aan de energie te wennen en eventuele blokkades op te lossen.

Voor informatie en aanvraag inwijdingen, stuur een mail naar light-angel@live.nl