Inwijding: Soul Mate/Tweelingziel Reiki

5.00 avg. rating (86% score) - 1 vote

 

 

Soul Mate/Tweelingziel Reiki

 

De meesten van ons wachten of zoeken naar die “speciale persoon” om met ons goddelijke pad mee te lopen. We noemen ze zielsverwanten. Maar in werkelijkheid hebben we veel potentiële zielsverwanten. Het zijn mensen naar wie we een grote affiniteit voelen. In feite zijn onze ouders, broers en zussen, kinderen, vrienden, leraren etc. allemaal onze zielsverwanten. En toch is voor sommigen van ons een soulmate die ene persoon die we zien als een romantische partner.
Soul Mate Reiki hangt er niet van af of we een specifieke filosofie met betrekking tot zielsverwanten geloven. Het is aan ons hoe we het symbool willen kanaliseren. We kunnen het symbool kanaliseren om onze “De enige” romantische verbinding aan te trekken of gewoon vrienden met wie we een heel diepe band delen. Omdat er een grote interesse is in soulmate als een romantische levenspartner kan SMR (Soul Mate Reiki) worden gebruikt om onze partner in ons leven te brengen.
Je leert over negatieve koorden, je soulmate of tweelngziel aanroepen. Anderen afstemmen in deze prachtige liefdes energie
Eenmalige inwijding met Manual en certificaat.
Voor deze energiewisseling vraag ik €10,00