Engel Reiki

5.00 avg. rating (86% score) - 1 vote

 

 

 

Engel Reiki

 

Engel Reiki

 

Het Engel Reiki Systeem is een krachtig, liefdevol en rijk systeem om op de engelen aan te sluiten en om optimaal gebruik maken van de Usui Reiki-systeem. De traditionele vier Reiki symbolen zijn opgenomen; elk is verbonden met een van de vier aartsengelen. Men kan het alleen of met een ander systemen gebruiken.
Naarmate het aantal Lichtwerkers begonnen te stijgen deed dit de donkere krachten ook stijgen van het Licht. Reiki masters begon beschermingstechnieken te adviseren. Engelen zijn door hun aard zeer beschermend & pure wezens van licht die willen dat wij gelukkig en gezond zijn. Dit inspireerde Danny Currincks Engel Reiki starten. Engelen zijn zowel een manifestatie van de kracht van God en personificaties van zijn macht. Engelen overstijgen elke religie, elke filosofie en elk geloof. In feite engelen hebben geen godsdienst zoals wij die kennen. Hun bestaan gaat vooraf aan elk religieus systeem dat ooit heeft bestaan op aarde.
De vier Aartsengelen & Reiki Symbolen
Engel Reiki omvat de engelen van healing, zelf-transformatie en afstemming. De vier
Aartsengelen Raphaël, Gabriël, Michaël en Uriël zijn de vier belangrijkste engelen in
dit systeem.
Andere engelen kunnen toegevoegd worden als je bekend bent met hun
of hun werk. De Usui Reiki symbolen zijn de
Cho Ku Rei,
Sei Hei Ki,
Hon Sha Ze Sho Nen
en Dai Ko Myo.
Wanneer je nog niet ingewijd bent in het Usui Reikisysteem, ben je met deze inwijding alsnog ingewijd in Usui Reiki graden 1,2 en 3
Voor deze prachtige eenmalige energieuitwisseling vraag ik €10,00, inclusief werkboek en certificaat.