Aartsengel Michaél boodschap

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

 

Aartsengel Michaél boodschap

Maak je maar niet druk en zet je zorgen op zij, want als je te druk maakt en te veel zorgen maakt en te negatief denkt dat is ook een vorm van gebed. Blijf zo positief mogelijk en bid alleen maar om dingen die je echt wil. Wij engelen zijn bij je aanwezig en we beschermen jou en je dierbaren op allerlei manieren. Weet dat alles in de juiste richten aan het groeien en aan het bloeien is naar betere tijden. Lief mens blijf er in geloven en kijk naar de toekomst met optimisme en vertrouwen.

Hier is een gebedje dat je naar behoeft kan gebruiken.

Roep Aartsengel Michaél 3x aan. En zeg dan aanhoor me in liefde en licht en voor hoogst te goed. Lieve Aartsengel Micahaél lieve God dankjewel dat je mij en mijn dierbaren beschermd en over ons waakt. Help me alsjeblieft mezelf veilig en vol vertrouwen te voelen en vervul mij met vertrouwen. Zodat ik me kan richten op mijn prioriteiten en van een gezond en gelukkig leven kan genieten. Dankjewel.

Wees zo vrij deze boodschap te delen.


1 comment

  1. Hallo lief mens jij hebt niet verkeerd gedaan jij hebt je best gedaan. Lief mens laat je schuldgevoelens los en vergeef je zelf . Ik zal je hier bij helpen je hoeft het me maar te vragen als je er klaar voor bent. Want het is belangrijk je zelf en de situatie te helen, zodat je verder kan want er liggen heel mooi wegen voor je open, blijf je zelf niet zo afremmen en blijf het niet langer vast houden laat los lief mens.

    Hier is een gebedje dat je naar behoeft kan gebruiken.

    Roep Aartsengel Michaél 3x aan. En zeg dan aanhoor me in liefde en licht en voor hoogst te goed. Help me alsjeblieft met het loslaten van mijn schuldgevoelens en mijzelf te vergeven. Zodat ik weer volop van het leven kan genieten en al het goede in mijn leven te ontvangen. Dankjewel

Comments are closed.