Akasha Records

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

     

                                        

 

 

                                                   ~~*  Akasha Records*~~

                                  

 De geschiedenis van deAkasha Records?

Het concept van de Akasha Records is bedoeld,voor elke spirituele traditie op de planeet.

In de Bijbel, is er sprake van het Boek van het Leven. Akasha records worden ook wel aangeduid als de kosmische gedachte of universele gedachte,evenals het oog van God en het Woord van God.

 

Verwijzingen naar de Akasha Records, of de eeuwige Boek van Leven, dateren uitde oudheid. Verwijzingen in het Oude Testament en daarna geven ons het gevoel dat er sprake is van een collectieve opslagplaats van de kennis die is geschreven betreffende de structuur van de werkelijkheid .

De energie die de informatie in de Akasha Records bevat heet Akasha, dat is een Sanskriet term voor “primaire stof.” Dit is de energie die alles is in het heelal. Het is de energie van liefde..

In de Hindoe mystiek wordt verteld dat Akasha het primaire beginsel van de natuur is, waar de andere vier natuurlijke principes van vuur, lucht, aarde en water, zijn gemaakt.

Iedere trilling die optreedt in het heelal door middel van onze gedachten, woorden en daden maakt een onuitwisbare afdruk op de Akasha, het laat een energieke registratie achter van elke ziel en elke creatie.

Het woord, Akasha, is afgeleid van twee oude Tibetaanse of Noord-Indiase woorden. “Aka” betekent ruimte-, opslag-plaats, of de opslagplaats, en “Sa” betekent hemel,verborgen of geheim.

Een eenvoudige vertaling van “Akasha” is “een onzichtbare ruimte of opslagplaats.

 

 Wie heeft toegang tot de Akasha Records?

Net zoals we verschillende vormen van fysieke bibliotheken hebben, zoals de wetbibliotheken en medische bibliotheken, zijn er verschillende etherische bibliotheken in de Akasha Records.
 
Ieder mens, dier, groep, organisatie, evenement, en plaats opde Aarde heeft een unieke Akasha Record.

Door het goddelijke geboorterecht, we hebben het vermogen om toegang te krijgen tot onze eigen persoonlijke Akasha Records en tot de records van elke groep waarvan we deel uit maken.

Elk wezen op de planeet kan toegang krijgen tot die gebieden van de Akasha Records waarin hun ziel een rol speelt.

Niemand anders kan toegang krijgen tot onze persoonlijke Akasha Records zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

Akasha records worden beschermd door spirituele wezens, die worden aangeduid als de gidsen, de bewaarders of wachters van het Akasha Records.

Deze geestelijke wachters helpen ons om toegang te krijgen tot onze Akasha Records, en zij vormen een sterke energetische bescherming voor de daarin opgenomen informatie. Daaronder behoren de Opgestegen Meesters.
*******************************
 

Reading Akasha Kronieken

 
De Akasha Kronieken, ook wel the Book of Lifegenoemd, bevat informatie over het verleden, heden en toekomst van iedereen. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van je huidige leven en van je andere “levens” zijn hierin opgeslagen.
Het is de registratie van de reis van jouw ziel. Tevens geeft het de mogelijkheden van jouw toekomst weer.
Kortom, het is een enorme bibliotheek met gegevens van ieder mens, dus ook van jou.Hoe gaat dan een reading uit jouw Book of Life?

Een reading bestaat uit het openen van je opgeslagen gegevens, die door hogere spirituele niet aardse begeleiders vrij worden gegeven, ook wel de Akashic Records Holders genoemd. Zij weten als geen ander de informatie die jij nodig hebt, door te geven.De hoeveelheid informatie die jij krijgt, is afhankelijk van jouw openheid en toegankelijkheid. Inzichten en het belichten van verschillende invalshoeken van jouw situatie komen tijdens de reading aan bod.

Hoe de informatie door komt, verschilt per persoon.

 
Wil jij ook een reading in het levensboek van je ziel, een inzicht in vorige levens?
Welke lessen je in dit leven moet leren, hoe je problemen of ziekzijn is ontstaan? voor een kleine vergoeding doe ik een reading voor jou
Stuur gerust een een mailtje..
 
 
Wil jij ook een reading in het levensboek van je ziel, een inzicht in vorige levens?
Welke lessen je in dit leven moet leren, hoe je problemen of ziekzijn is ontstaan? voor een kleine vergoeding doe ik een reading voor jou
Stuur gerust een een mailtje..via contactformulier op de website
 
 
Wil je ook ingewijd worden in de Akasha Records, vul het contactformulier in en verstuur het.. 
LET OP!! Akasha Records is geen Akasha Kronieken dat een boek is!!