Contact maken met de engelen 7 tips:

5.00 avg. rating (86% score) - 1 vote

 

Contact maken met de engelen 7 tips:

 

#1 Visualiseer een gouden aura om je heen engelen komen dan sneller binnen dit kan je onder de meditatie doen.
#2 Mediteren en het liefst dagelijks met engelenmuziek. Engelenmuziek heeft een bepaalde trilling daar komen engelen op af.
#3 Een engelen inwijding laten doen waardoor je ook meer leert te luisteren en waardoor je derde oog ook word gereinigd en dus meer in contact staat.
#4 Open staan dus verwacht een wonder een teken alles is mogelijk! Engelen weten wanneer je twijfelt en er niet helemaal voor open staat. Geduld hierbij is ook belangrijk want een teken hoeft niet gelijk te komen maar kan pas na een lange tijd komen.
#4 Een altaar maken, vaak word dat gebruikt om te mediteren of inzichten te verkrijgen.,maar je kunt er ook plaats nemen en de engelen vragen via automatisch geschrift een bericht door te geven. Op het altaar kan van alles staan tot kristallen en een witte kaars. Wat er ook vaak word gebruikt is wierook en dan de soort “Nag Champa Roos” voor het openen van het hart. Want engelen werken tenslotte via het hartchakra.
#6 Werk veel met engelenkaarten. Boodschappen die op de kaarten staan geven je vaak de duidelijke liefdevolle raad die op dat moment nodig is. Bij het schudden valt dan net die ene kaart met de boodschap eruit die de engelen willen laten weten.
Tot slot het is natuurlijk altijd goed om de engelen te bedanken en vooral na een teken, wees dan niet getreurd als je nog geen tekens heb gekregen. Een engel is onvoorwaardelijke liefde en altijd bij jou.