Dolphijn Sehkem Seichem Reiki

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

                 Wat is Dolphijn Sekhem-Seichim-Reiki?

                                 Carol Ann Tessier

                                     Dolphijn  Sekhem-Seichim-Reiki

 

             Handleiding met 12 symbolen en certificaat.

 

Dolphijn Sekhem-Seichim-Reiki is een energiesysteem door mijn Dolphijn gids Misha aan mij gegeven, samen met de Netjeru Isis, Osiris en Ra. Het is een energie systeem dat oude Egyptische combineert en Dolphijn healing technieken.

Sekhem is een Kemetic (Ancient Egyptian) woord dat macht betekent.

Sekem is ook de Egyptische equivalent van de Indiase term prana en de woorden chi en ki zoals gebruikt in het Oosten om de allesomvattende kracht van het universum dat alles bij elkaar houdt en is aanwezig in alle leven is aan te duiden.

Sekem is overal om ons heen en in ons, het is levend licht energie en een oude Egyptische systeem van genezing.

– Wat is Dolphijn Sekhem-Seichim-Reiki?

– Dolfijn Reiki Meditatie Dolphin Liefde empowerment

– Dolfijn knuffel

– Dolphijn Meditatie voor Vrede

– Dolphijn Healing Quick Pick Me Up Techniek

– Dagdroom met een dolfijn

– Dolfijn Clear Waters Activering

– Dolphin Sekhem-Seichim-Reiki Symbolen

– Om de inwijding te ontvangen

– Hoe de meditatie doen

– Opmerking

 

Dolphin Sekhem-Seichim-Reiki Symbolen

 

 

Dolphin Breath

Onvoorwaardelijke Liefde

Element: Water

Wind: Zuiden oproepen, het innerlijke kind

Geneeskunde: Universele Harmonie – Manna/Adem

 

 

 

Dolphijn Medicijn- Hoop Blessing

Native American Heilige Hoop Visionquest – Kosmologie van Heilige

Hoop, Grote Geest. De Heilige Hoop symboliseert de Cirkel van het Leven en de kracht van de cirkel matrix met de creatieve grondslag van het universum. De hemel, de aarde, de zon, de sterren, de maan, de wervelende wind, de nesten van de vogels, de tipi’s, de seizoenen, en levenscycli volg deze cirkel rond. De vier krachten voeden de bloeiende wereldboom in het midden van de Circle of Life.

 

 

 

Native American Heilige Hoop Medicijn Wheel met Gebed Ties.

Deze vier richtingen zijn:

– Noord (Wijsheid, White, Buffel, Volwassenheid, Kracht en uithoudingsvermogen);

– Oosten (Vrede, Goud, Eagle, ouderling, Helderheid en Verlichting;

– Zuid (uitbreiding, Groen, muis, Kindertijd, Deugdelijkheid en Verwachting)

– West (Voeding, Zwart, Beer, Jeugd, Introspectie en Authenticiteit).

 

 

 

Gouden Ankh

Symbool van eeuwig leven. De goden worden vaak gezien met een Ankh om iemands lippen en dit wordt beschouwd als een aanbod van zijn “The Breath of Life.

 

 

 

Oneindigheid

Dit teken, de nummer 8 geplaatst horizontaal … geeft het idee van oneindig groot of oneindig, verwijst naar afstanden of nummers. Soms is het concept van oneindigheid in wiskundige systemen door de oneindigheid van teken uitgedrukt. Het is een dubbele eindeloosheid of eeuwigheid. De oneindigheid is de weergave van hoe de Seichim energie werkt. Het is een gevoel van volledigheid. Bij het verbinden met de nadruk op universele liefde Seichim uit de Ene Bron. Je zult dit voelen vooral in het Hart Chakra.

 

 

 

Cho Ku Ret (ook wel Zara)

Zara wordt gebruikt om het bewustzijn te wekken of levenloze objecten te initiëren. Dit brengt de objecten aangeboren eigenschappen op de voorgrond, en maakt het mogelijk kansen te geven of te animeren ermee te werken.

 

 

 

Angel Wings – Realisatie van Potentiële

Angel Wings is een van mijn favoriete Seichim Symbool. Angel Wings is de realisatie van het potentieel. Het kan voor alles worden gebruikt. Met mediteren het helpt je potentieel te deblokkeren, ons te bevrijden, om wijzigingen aan te brengen en te groeien. Het doel van Seichim is volledig aan te sluiten op het universum. Angel Wings helpt ons onze geestelijke natuur in relatie tot alle dingen te ontdekken.

 

 

 

Male-Female Balance

(Eeuwige Bloem van de Verlichting – Golden Sun)

Alles in de schepping zoekt naar balans. In de Chinese mythologie zei dat uit de Tao de Yin en de Yang kwam, en van de Yin en Yang kwam 10.000 dingen (dat wil zeggen, de hele schepping). Yin en Yang vertegenwoordigen evenwicht, maar iets ook meer. Alles bevat in zich de essentie van haar tegendeel. Dit symbool staat voor evenwicht. De symbool is als een bloem, met twee harten aan elke kant.

 

 

 

Hoog / Laag / God

Dit symbool wordt gebruikt om de hogere, lagere en God zelf op een lijn met een individu te brengen, dus dat ze allemaal samenwerken voor het hoogste goed van het individu.

Merk op dat de uitlijning weerspiegelt een drie-eenheid, of tripartiete structuur die zo gebruikelijk is in de meeste spirituele systemen. De opstelling is verticaal. Het stroomt van het Oneindige, door ons heen en in de aarde.

 

 

 

Zon

Symbool van God / Heelal Leven en Creatie Energie, jouw plan en je missie van het leven, vertegenwoordigt Regeneratie, Revitalisering, Groei en Overvloed.

 

 

 

EEEF Tchay (Eindeloze Innerlijke Inzicht)

De EEEF Tchay symbool wordt gebruikt om het derde oog te openen, en geeft een eindeloze innerlijke inzicht. Het stelt je staat te zien door de sluiers van illusie en de dingen zoals ze werkelijk zijn. Het wordt ook gebruikt om je psychische zicht te verbeteren. Dit symbool staat voor het Oog van Horus. Het is de ontwaking en opening van het derde oog en de bewustwording van het derde oog. Sommige scholen leren dat het derde oog (of pituatary) zwelt en barst elke verkalking die het afdekt wanneer zij volledig geopend is en werkt.

 

Het zijn 3 inwijdingen en wordt in één inwijding gegeven, met handboek en certificaat.