Eigen boodschappen

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes


Workshop/Cursus

4 maand terug had ik een workshop gezien waar mijn hart naar uit ging. Alleen niets mee gedaan omdat ik het druk had met cursussen geven en mijn gezondheid.

4 weken terug kreeg ik een mail van een gecertificeerde engelencoach. Hij schreef me dat ik zelf persoonlijke boodschappen moest gaan doorgeven aan de mensheid. Dat was het duwtje wat nodig was en gelijk de workshop tot me genomen. Natuurlijk eerst theoretische kennis opdoen eer je het in de praktijk kan brengen.

Deze prachtige workshop bestaat uit werken met Kabbalistische levensboom, het levenspad, het pentagram, planeten, engelen, hoge meesters, codeschrift, kaarten, petities en sessies ontcijferen. Al bij al….een cursus op mijn lijf geschreven  en goed bij me past.

De eerste korte sessie heb ik al persoonlijk mogen meegeven aan iemand.

Ongelooflijk, perplex en verbaasd dat er antwoorden kwamen waar ik helemaal niets van af wist. Ze waren een schot in de roos…zowel voor mezelf als voor diegene waar de sessie voor was.

Een boodschap voor deze die diep verborgen zat en aan het licht kwam. Nu weer waar aan te werken om helemaal weer terug te komen in zichzelf.En wetend wat de blokkade is die stagneert en diep verborgen zit.

Graag wil ik ook algemene boodschappen gaan doen, maar eerst oefenen en kijken hoe dat uitpakt. Zodra er een boodschap komt, zal ik deze delen voor hen die belangstelling hebben onder de Rubriek…”Eigen Boodschappen”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De eerste  algemene boodschap die ik door mag geven..

Spreek de woorden ”Ik hou van je” eens uit tegen iemand die je dierbaar en lief is. Deze krachtige energie en trilling heeft een helende werking zowel voor degene die het uitspreekt als die het ontvangen mag. De wisselwerking is héél sterk..

Mensen durven nog weinig deze woorden over hun lippen te krijgen. Dat komt omdat ze hun gevoelige kant niet durven te tonen en te delen.  Een veilige muur waar men zich achter schuilen kan, is vertrouwd en veiliger. Breek de muur en open je grenzen met deze liefdevolle kracht.

Bedankt voor het lezen en neem mee op je pad wat goed voelt.

 

© Lightangel Marianne

 

 

 


2 comments

 1. De Engelenwereld is geschapen als een wakende moeder die de mensen beschermt en koestert als een baby in de baarmoeder. Laat je dragen en wiegen als een ongeboren embryo in het vruchtwater wat helend werkt.

  LightangelMarianne

 2. De Engelen vragen je…

  ”Open je hart als een Lotusbloem om de schoonheid van liefde te schenken en ontvangen, zodat je de energie van zelfliefde en zelfvertrouwen mag voelen”

  Voel de onvoorwaardelijke liefde zonder wollige of zweverige kracht, zodat je krachtig en sterk in het leven staat. Verlies nooit de liefde in je hart wat er ook gebeurt op je pad.

  De Engelen vragen ook om je hart te healen van pijn en verdriet door je handen kruislings op je hart te leggen en de liefde voor jezelf te voelen. Vergeef jezelf wanneer je het even niet kan zodat er ruimte vrij komt om te mogen ontvangen.

  Deze boodschap kreeg ik van de Engelen om te mogen delen

  LightangelMarianne@ workshop

Comments are closed.