Engel knuffel

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

 

 

            

 

 

Engel Knuffel Empowerment

 

                          

Helaas in het leven hebben we de neiging om ons naar beneden te halen op elke manier die bestaat en het voelt alsof je de wereld op de op je schouders draagt. De engelen wanneer zij worden opgeroepen zullen je alle liefde geven, vrede en knuffelen je wanneer je het nodig hebt om je te helpen.

Laat engel je in hun armen nemen en je de lift geven die je nodig hebt in de meest liefdevolle en zorgzame manier, die je helpen om een meer positieve staat van zijn te bereiken. Ontspan en koesteren de engelen die je omarmen en voel al de liefde die zij hebben om jou te geven.

*************************************

 

Dit is een gratis zelf empowerment en om een beroep te doen op hun hulp en energie ga gewoon zelf in een meditatieve staat en zeg duidelijk en met een zuivere intentie:

 

“Ik vraag om de engel knuffel empowerment, voor mijn hoogste en grootste goed”.

(herhaal x3).

*************************************

 

Je kunt deze ‘empowerment gebruiken zoveel als je wilt en wanneer je maar wilt. Alles wat ik vraag is dat je het doorgeeft aan anderen, zodat ook zij kunnen profiteren van de gave van de engelen. Vergeet niet, de engel zal er altijd voor je zijn wanneer je een knuffel nodig hebt.

**************************************

 

 

De Engel Knuffel Empowerment

Ik was gevraagd om deze handleiding te kanaliseren en te schrijven in een tijd waarin veel mensen om me heen waren die de pijn van het leven voelden. Ik had gedaan wat ik kon voor hen door middel van genezing, maar dan de engelen gevraagd me om iets meer en voor iedereen te doen. Het kwam als een verrassing voor mij, maar toen de engel zei: “Heeft niet iedereen een knuffel nodig van tijd tot tijd? ‘Wie was ik om te twijfelen, engelen weten het beste en het is een genot om deze empowerment’ aan allen die het nodig hebben te brengen, ik hoop dat je ervan geniet?

*************************************

 

Voor uw informatie

Ik bied deze gratis empowerment ‘aan de wereld en iedereen.
Gelieve te behandelen met het respect dat het verdient,
en respecteer de engel wanneer zij het aan jou geeft.