Engel Metatron kubus

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

 

 

Metatron kubus.

Wanneer je de Aartsengel vraagt om jouw lichaam, geest en emoties te helen met zijn Metatron kubus dan zal je merken dat deze via je kruinchakra naar binnen komt en met de klok mee draaiend omlaag gaat langs je ruggengraat.

Aartsengel Metatron

Terwijl dit gebeurt werkt de draaiende beweging als een centrifugale kracht waardoor lagere trillingen uit je lichaam en aura geslingerd worden. Wanneer de Metatron kubus weer omhoog komt neemt het als een soort schoorsteenveger alle energie ophopingen mee naar boven en op die manier worden je chakras meteen ook geheel schoongemaakt.

De ronddraaiende beweging van de kubus zorgt ook voor een gelijkmatig pad waar de chakras zich naar willen voegen zodat ze direct ook allemaal even groot worden. Dit heeft als voordeel dat alle inspiratie die je vanuit de Engelenwereld aangereikt wordt ook soepel in je leven kunnen manifesteren, want de energie kan gelijkmatig door je lichaam en aura naar beneden en de grond in. Aarding is nodig om ideeën werkelijkheid te kunnen laten worden.

Zoals je ziet is de Metatron kubus een veelzijdig en gemakkelijk gereedschap. Je hoeft de Aartsengel alleen maar te vragen om je met zijn Metatron kubus energetisch schoon te maken en het gebeurt al.