Er is geen Engel die..

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

 

Er is geen engel die een les, waarvoor jij hebt gekozen voordat je op aarde kwam, van je over zal nemen.

Je kan niet achterover gaan hangen en denken ik heb de vraag gesteld en nu wacht ik rustig totdat het komt.

Engelen werken met energie en ondersteunen je met energie. Ze lopen naast je, geven troost en inzicht en helpen je met de richting en ondersteunen je. Maar ze nemen niets van je over.

Je mag vragen om tekens, om een beeld, om helderheid of troost en verlichting. Maar als er iets moet gebeuren ben jij toch zeker degene die het in werking moet zetten door middel van actie.

Die beweging is zeker nodig als je een nieuwe partner wilt ontmoeten, als je een nieuwe baan wilt. Pas als jijzelf de actie onderneemt zal de synchroniciteit plaatsvinden. Je moet jezelf als het ware in de energie plaatsen van datgene wat jij graag wilt.

En doordat jij in die energie komt, kan je de antwoorden en hulp van de engelen zien en voelen. Het diepe vertrouwen dat je geholpen wordt zorgt ervoor dat je het leert zien. Vraag maar eens om een engelen veer en ga dan buiten wandelen, zeker weten dat je er een gaat vinden de komende dagen.

Je werkt samen met de engelen, jij doet jouw stuk en zij doen hun stuk. Dus als je iets vraagt begin dan direct met jouw deel, zij komen zeker met het antwoord. Engelen hebben het overzicht en zullen je dat brengen wat voor jou het beste is, wat soms kan betekenen dat ze je iets brengen wat je niet verwacht of had bedacht.

Maar een ding is duidelijk: hun boodschap is altijd verpakt in liefde en ze zijn voor iedereen altijd beschikbaar.

Lichtflits

Er is geen engel die een les,  waarvoor jij hebt gekozen voordat je op aarde kwam, van je over zal nemen.  Je kan niet achterover gaan hangen en denken ik heb de vraag gesteld en nu wacht ik rustig totdat het komt.  Engelen werken met energie en ondersteunen je met energie. Ze lopen naast je, geven troost en inzicht en helpen je met de richting en ondersteunen je. Maar ze nemen niets van je over.  Je mag vragen om tekens, om een beeld, om helderheid of troost en verlichting. Maar als er iets moet gebeuren ben jij toch zeker degene die het in werking moet zetten door middel van actie.  Die beweging is zeker nodig als je een nieuwe partner wilt ontmoeten, als je een nieuwe baan wilt. Pas als jijzelf de actie onderneemt zal de synchroniciteit plaatsvinden. Je moet jezelf als het ware in de energie plaatsen van datgene wat jij graag wilt.  En doordat jij in die energie komt, kan je de  antwoorden en hulp van de engelen zien en voelen. Het diepe vertrouwen dat je geholpen wordt zorgt ervoor dat je het leert zien. Vraag maar eens om een engelen veer en ga dan buiten wandelen, zeker weten dat je er een gaat vinden de komende dagen.  Je werkt samen met de engelen, jij doet jouw stuk en zij doen hun stuk. Dus als je iets vraagt begin dan direct met jouw deel, zij komen zeker met het antwoord. Engelen hebben het overzicht en zullen je dat brengen wat voor jou het beste is, wat soms kan betekenen dat ze je iets brengen wat je niet verwacht of had bedacht.  Maar een ding is duidelijk: hun boodschap is altijd verpakt in liefde en ze zijn voor iedereen altijd beschikbaar.  Lichtflits