Etherische Kristallen

3.50 avg. rating (74% score) - 2 votes

 

 

Etherische Kristallen.

Door de zeer zuivere trillingen zijn de etherische kristallen veel sterker dan de edelstenen of kristallen die hier op aarde gevonden worden.

De energie van Etherische kristallen is puur, er hangt geen ”energie” aan van de omgeving waarin ze zich gevormd hebben, of van de arbeiders en machines die ze uit de aarde haalden of bewerkten. Ook liggen ze niet in winkels waar ze allerlei “vreemde” energieën kunnen opvangen.

Als je bent afgestemd op de energie van deze kristallen hoef je geen echte stenen meer te kopen om te gebruiken tijdens een healing. Je kunt ze een healing geven met alleen Etherische Kristallen, maar het je kunt ze ook prima gebruiken bij bijv. een Reiki behandeling. Ook zijn ze bruikbaar voor afstandsbehandelingen.

Na de inwijdingen kun je ook krachtige Edelsteen Elixers maken.

Ook is het mogelijk om een Etherisch kristal in een “Aards” kristal te plaatsen. Door de samenwerking van het Aardse en Etherische kristal kan de werking met 400% worden verhoogd. De kristallen zijn overal te plaatsen: in eten, in water, in een ruimte, kortom alles wat energie of bescherming nodig heeft kan voorzien worden van Etherische kristallen.

Etherische Kristallen wordt energetisch overgedragen  in 5 inwijdingen …

Belangstelling voor deze prachtige inwijdingen, inclusief handleiding en certificaat. Neem contact met mij op via contact formulier bovenin de website.

LightangelMarianne