Getallen van de Engelen

4.00 avg. rating (79% score) - 1 vote

 

Getallen van de Engelen

 

Soms kom je steeds dezelfde getallen tegen, word je wakker en is het altijd 333 op de klok. Misschien hebben de engelen wel een boodschap voor je…..

In het boek van Doreen vind je de getallen van 00 tot 999.

111- Er is een energetische poort voor je open gegaan, waardoor je gedachten zich snel in de werkelijkheid manifesteren. Kies je gedachten wijselijk in deze periode en zorg ervoor dat ze overeenstemmen met je wensen. Stop geen enkele energie in denken aan je angsten, opdat ze niet manifesteren.

222- Heb vertrouwen. Alles zal goed komen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen.

333- Je bent een geworden met de verlichte meesters en ze werken dag en nacht met je-op vele niveaus. Ze houden van je, leiden je en beschermen je in alle opzichten.

444- duizenden engelen omringen je op dit moment: ze houden van je en steunen je. Je hebt een heel sterke en heldere verbinding met het engelenrijk, en je bent zelf een engel op aarde. Je hebt niets te vrezen- alles is goed.

555- Er staan je grote veranderingen en belangrijke transformaties te wachten. Je hebt de gelegenheid om uit je pop te kruipen en het fantastische leven te ontvouwen waar je werkelijk recht op hebt.

666-Het is tijd om je tot Spirit te richten om je leven in evenwicht te brengen en te helen. Vertel de hemel je angsten met betrekking tot je materiele voorraad. Stel je open voor het ontvangen van hulp en liefde van zowel mensen als engelen.

777-Gefeliciteerd ! Je hebt goed naar je goddelijke aanwijzingen geluisterd en hebt die wijsheid in succesvolle daden omgezet. Je plukt er nu de vruchten van. Je succes inspireert en helpt anderen, dus ga hier alsjeblieft mee door.

888-Het universum is overvloedig en gul, en je hebt geleerd hoe je in het stortbad van altijd aanwezige stroom stapt. Grote financiele zekerheid is je deel, nu en in de toekomst.

999- Ga aan de slag, lichtwerker! De wereld heeft je goddelijke levenswerk nu nodig. wijd je volledig, zonder te treuzelen of te aarzelen aan je heilige taak.

Uit: Getallen van de Engelen, Doreen Virtue

En hier volgt nog een overzicht van getallen.

0- De nul houdt verband met gebed of meditatie en de allesomvattende Goddelijke Bron. God praat met je….

1- Is een binair getal: elk getal is deelbaar door 1. We zijn allemaal 1, daarom zijn we allemaal verbonden door onze gedacht. let op wat je denkt en richt je liever op je wensen dan op je angsten.

2- Heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid, ook al is het nog niet zichtbaar.

3- De verlichte meesters zijn bij je in de buurt. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

4. Er zijn engelen bij je. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid.

5- Dit getal houdt verband met verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden in je leven veranderingen ten goede plaats, of die staan te gebeuren.

6- Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals bezit, aardse aangelegenheden en concrete tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachten aan of zorgen om materiele zaken in evenwicht worden gehouden door geconcentreerd te zijn op en geloof in het spirituele.

7- Je bent op de goede weg! Ga vooral zo door !

8- Financiele overvloed komt nu op je pad.

9- Je goddelijke levensdoel houdt in dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.

10- Je ontvangt aanwijzingen van God via gedachten, ideeen, inzichten of helderwetendheid. Blijf positief ten aanzien van de boodschappen die je ontvangt.

Doreen Virtue, Getallen van de Engelen.