Horoscoop

1.00 avg. rating (47% score) - 2 votes

 

 

Elke week nieuwe Horoscoop!
Lieve mensen, zoals elke week….bekijk je horoscoop met een knipoog. Neem voor jezelf mee wat goed aanvoelt en laat de rest staan, zodat je er niet naar gaat leven. Pas als de week voorbij is, kan er sprake zijn of de horoscoop klopt of niet.

 

Weekhoroscoop week 18 2015

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij bent deze week echt een vechter. Maar je tegenstander is dat ook en er lijkt dan ook geen eind te komen aan de strijd. De enige oplossing is dat je op zoek gaat naar onafhankelijke hulp om een doorbraak te forceren. Zo kan het niet doorgaan.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij treedt deze week zeer zelfverzekerd naar buiten en dat is niet iedereen van jou gewend. Doe hier je voordeel mee. Je hebt vaak goede ideeën die niet tot uiting komen. De komende periode heb je de kracht je ideeën overtuigend te presenteren.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij kunt deze week in alle rust je plannen waarmaken. De emotionele rust die je van binnen voelt maakt dat mogelijk. Maak er gebruik van. Je voelt je na afloop voldaan. De dingen die je al zo lang wilde, zijn eindelijk de waarheid geworden.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Luister deze week goed naar standpunten van anderen en heroverweeg je eigen standpunten. Misschien veranderen jouw inzichten. Zo kun je, geheel onverwachts, tot een compromis komen dat uiteindelijk toch leidt tot het door jou nagestreefde resultaat.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je beschikt over goede inzichten. Je neemt deze week de juiste beslissingen. Ook de mensen om je heen zijn tevreden. Men zal je in de toekomst zeker vaker om raad vragen en dat is iets waar je best trots op mag zijn.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Als iemand jou zijn nieuwe plannen voorschotelt, vertel dan eerlijk wat je er van vindt. Ook als je het niet ziet zitten. Zeg het juist dan direct en zonder omwegen. Zo worden er geen valse verwachtingen gewekt en voorkom je teleurstelling.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je omgeving stelt hoge eisen aan je. Je hebt moeite hieraan te voldoen en je voelt je in je vrijheid beperkt. Vergeet niet dat jij slechts aan je eigen eisen hoeft te voldoen om gelukkig te leven. Je bepaalt het zelf.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je zou deze week het liefst je tijd willen doorbrengen met de mensen waar je om geeft. Maar natuurlijk is er nog zo veel te doen… Vat je taken toch niet altijd zo serieus en zwaar op. Neem de tijd om het gezellig te maken met je dierbaren.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je hebt het deze week echt waanzinnig druk, zowel op het werk als privé. Houd je stressniveau daarom goed in de gaten. Neem de tijd om te ontspannen. Dat zal, verrassend genoeg, uiteindelijk ook nog een veel beter resultaat opleveren.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Ga door met dat waar jij de laatste tijd mee bezig bent. De richting die je hebt gekozen is zonder twijfel de juiste. Dat zal uiteindelijk ook blijken, ook al ondervind je nu nog regelmatig wat tegenwerking. Je geloofwaardigheid neemt vanzelf toe.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Laat je niet meeslepen door je emoties. Neem een filosofische houding aan. Sommige gevoelens laten zich niet dwingen. Daar is tijd voor nodig. Als jij die tijd daadwerkelijk neemt, word je vanzelf duidelijk wat je moet doen.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je bent er deze week niet helemaal bij met je hoofd. Wat je ook doet, je kunt je niet concentreren. Waar ben je mee bezig? Als iets zo belangrijk is neem er dan ook echt de tijd voor. Dan heb je daarna de energie om je op andere dingen te concentreren.

 

Bron: http://www.astro-share.nl/Weekhoroscoop.332.0.html

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MOCHT DE HOROSCOOP VERGETEN ZIJN TE PLAATSEN? GA DAN NAAR http://marreiki.wordpress.com/horoscoop/ DAAR WORDT ZEKER IEDERE WEEK EEN HOROSCOOP GEPLAATST.

Leave a Reply