Horoscoop 2013

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Het jaar 2013 moet nog gaan beginnen, maar de astrologen zitten niet stil om een alvast vooruitblik van de horoscopen bekend te maken. Zoals ik altijd zeg…..bekijk het met een knipoog en niet serieus, omdat het gebaseerd is op algemene astrologie. Een horoscoop gebaseerd op geboortegegevens is de enige en juiste horoscoop van de mens.

Horoscoop 2013 – Ram

Gelukkig Nieuwjaar, Ram! Het jaar 2013 ontvangt je met open armen. Vooral in de eerste zes maanden van het nieuwe jaar zou het je wel eens voor de wind kunnen gaan. Je hebt in deze periode alle kaarten in handen om successen te boeken op je werk maar ook in de liefde. Het zou ook wel eens hét moment kunnen zijn voor radicale veranderingen in je leven. Stel je flexibel op en probeer ‘groot’ te denken. Klam je niet vast aan kleine dingen in het leven. Vind je het eng om vertrouwde dingen achter je laten, wapen je dan met het motto ‘Met angst kom je nergens’, haal diep adem en zet de stappen die je juist acht. Probeer in de eerste helft van het jaar zoveel mogelijk te ‘oogsten’, zodat je een goede basis legt voor minder goede tijden die nu eenmaal altijd volgen op een glorierijke periode. De tweede helft van het jaar is voorzichtigheid geboden. Kijk eerst de kat uit de boom voordat je in actie komt. In de liefde blijft het geven en nemen. Probeer je relatie actief levendig te houden en investeer in je partner. Singles doen er goed aan om vooral de eerste zes maanden van dit jaar niet onbenut voorbij te laten gaan.

Horoscoop 2013 – Stier

Gelukkig Nieuwjaar, Stier! Maak je borst maar nat. Het jaar zou wel eens op een onstuimige manier kunnen beginnen. Ga niet bij de pakken neerzitten maar gooi je met frisse moed in de strijd. Hoe je het er uiteindelijk vanaf brengt, zal vooral van jou afhangen. Eén ding is in ieder geval zeker: je zult je in 2013 niet vervelen. In dit nieuwe jaar zou je ook wel eens met nieuwe verantwoordelijkheden in je privé-leven of op je werk kunnen worden geconfronteerd. Loop er niet voor weg maar aanvaard ze op een volwassen manier. Heb je het idee dat je iets niet alleen aankunt, vraag dan hulp aan een vertrouwde persoon. Maar houd altijd voor ogen dat jij degene bent die verantwoordelijk is voor je eigen leven. Het voorjaar zou wel eens een gelukkige periode voor de liefde kunnen worden met spannende avonturen, maar ook meer stabiliteit voor doorgewinterde liefdesparen. In de zomertijd is het mogelijk dat onderhuidse problemen in de liefde aan het oppervlak komen en dan zit er niets anders op dan de werkelijkheid onder ogen te zien. In de herfst zou je wel eens met trieste gedachten te maken kunnen krijgen, maar kleine overwinningen op je werk of in de liefde zullen je uiteindelijk in een betere stemming brengen.

Horoscoop 2013 – Tweelingen

Gelukkig Nieuwjaar, Tweelingen! Je kunt het nieuwe jaar met een gerust hart verwelkomen. Vooral de eerste maanden zou je wel eens in optimale vorm kunnen zijn en je grenzen op een ongekende manier kunnen verleggen. Beperk jezelf niet in je mogelijkheden, laat je niet weerhouden door commentaar van familieleden of vrienden maar trek je eigen plan. Het is een ideaal moment om te laten zien wat je waard bent. Pas echter op dat je je in deze eerste maanden van het jaar in je enthousiasme niet laat verleiden tot al te grote uitgaven. Heb je een liefdespartner, dan zou je er goed aan doen om die bij je financiële beslissingen te betrekken. In de liefde zou je dit jaar wel eens te maken kunnen krijgen met ‘ups’ en ‘downs’ die je leven soms behoorlijk op zijn kop kunnen zetten. Laat je niet meeslepen door jaloerse gevoelens en probeer je in je partners positie te verplaatsen. Beteugel je fantasie maar baseer je alleen op de feiten. Singles hebben dit jaar niets te klagen. Het woord ‘eenzaamheid’ zou je dit jaar wel eens uit je woordenboek kunnen schrappen.

Horoscoop 2013 – Kreeft

Gelukkig Nieuwjaar, Kreeft! Het jaar 2013 zal voor jou vooral in het teken van de liefde staan. De strubbelingen waarmee je het afgelopen jaar te maken hebt gehad zouden met de jaarwisseling wel eens als sneeuw voor de zon kunnen verdwijnen. Je inzet en toewijding werpen eindelijk hun vruchten af. Ook singles kunnen er dit jaar gerust op zijn. Met een positieve uitstraling win je iedereen voor je. Het is aan jou om de juiste keuze te maken. In het voorjaar zou er wel eens wat oud zeer kunnen opborrelen. Ga er op een verstandige manier mee om en zet wraakgevoelens van je af. Ben je eenmaal door deze periode heen dan wachten je een paar rustige maanden waarin je heel wat gunstige kansen en mogelijkheden in de schoot worden geworpen. De zomer zou wel eens de beste tijd van het jaar kunnen worden met vrolijke kaarsjes op je verjaardagstaart en blije gezichten om je heen. Sommige Kreeften kunnen dit jaar met een onverwachte omwenteling te maken krijgen. Bedenk dat veranderingen, hoe zwaar ze soms ook wegen, positieve dingen tot stand brengen. Houd Einsteins crisisquote voor ogen: A crisis can be a real blessing to any person, to any nation. For all crises bring progress.

Horoscoop 2013 – Leeuw

Gelukkig Nieuwjaar, Leeuw! Je gaat een spannend jaar tegemoet waarin je alle gelegenheid krijgt om karakter te tonen. Het jaar opent met uitdagingen die een sterke en moedige persoon als jij met optimisme aangaat. Het jaar 2013 is ook een jaar waarin je wel eens gedwongen zou kunnen worden om je relatie met familieleden en vrienden tegen het licht te houden. Je gevoelens zouden wel eens zwaar op de proef kunnen worden gesteld. Wees eerlijk tegenover jezelf en vraag je ook eens af of je verwachtingen niet al te hoog gespannen zijn. Heb je het idee dat een liefdesrelatie geen toekomst heeft, dan zal je onvermijdelijk de vraag of het zin heeft om verder te gaan onder ogen moeten zien. De zomerperiode zorgt voor de nodige afleiding en luchtigheid en zou wel eens aangename verrassingen in de liefde voor je in petto kunnen hebben. In je sociale leven en op je werk zou er dit jaar wel eens heel wat van je gevergd kunnen worden. Houd voor ogen dat het niet altijd meer oplevert om in de eerste linie te strijden. Soms kan het vanuit strategisch oogpunt beter zijn om vanuit een achtergrondpositie te opereren. Kortom, het wordt een jaar vol uitdagingen zoals jij dat graag ziet!

Horoscoop 2013 – Maagd

Gelukkig Nieuwjaar, Maagd! Het jaar 2013 zou voor jou wel eens een jaar van diepgang en passie kunnen worden. Een jaar waarin je tot inzichten komt alsof je een paar oogkleppen wordt afgenomen. Met enkele handige zetten zou je wel eens problemen die al lange tijd sudderden uit de weg kunnen helpen. Je bent een logische denker en je doet er goed aan om deze eigenschap zoveel mogelijk te benutten. Je analytisch vermogen komt je dit jaar bijzonder goed van pas. Houd echter wel voor ogen dat er in de liefde meer van je gevergd wordt dan een nuchtere kijk op het leven. Sluit je niet af voor emoties maar open je hart als je denkt dat een persoon het waard is. Wees niet bang om risico’s te nemen en je sterke maar ook je zwakke punten te tonen. Toon je ware zelf en je zou wel eens een ongekende diepgang en intimiteit in een liefdesrelatie tegemoet kunnen zien. Ook je sociale leven en je werk zouden je dit jaar wel eens alle gelegenheid kunnen geven om een belangrijke innerlijke groei door te maken. Al met al wordt het een bewogen jaar met vooral veel innerlijke ontwikkelingen.

Horoscoop 2013 – Weegschaal

Gelukkig nieuwjaar, Weegschaal! Je mag het nieuwe jaar met briljante ideeën en hernieuwd zelfvertrouwen beginnen. De eerste twee maanden zouden wel eens direct hun vruchten kunnen afwerpen. Je rustige en weloverwogen houding inspireert je omgeving en je krijgt zo ongeveer alles wat er in je opkomt gedaan. Waak er wel voor om geen misbruik van je positie te maken. Ook in de liefde is het goed om naar balans en evenwicht te streven. Laat elkaar de vrijheid en geef je partner de ruimte om zichzelf te ontplooien. Alleen dan zullen jullie je relatie samen naar een hoger niveau kunnen tillen. Ook single weegschalen doen er goed aan om oog te hebben voor de wensen en ideeën van mogelijke liefdeskandidaten. Met een luisterend oor kom je verder dan met lange monologen over jezelf. Ook op je werk en in je sociale leven is het soms beter om dingen voor je te houden. Houd voor ogen dat je niet gehouden bent om je hele privé-leven op tafel te leggen. Weeg je woorden zorgvuldig af. Hiermee zou je wel eens heel wat jaloerse reacties kunnen vermijden. De maanden augustus en september zouden wel eens geheel in het teken van de liefde kunnen staan. Geniet ervan en put nieuwe energie uit deze maanden zodat je de laatste helft van het jaar met optimisme tegemoet kunt treden.

Horoscoop 2013 – Schorpioen

Gelukkig Nieuwjaar, Schorpioen! De ontwikkelingen van de afgelopen maanden van 2012 zetten zich in 2013 voort. Je bent een weg ingeslagen waarop je niet meer terug kunt. Maar dat betekent niet dat je een uitgestippeld pad moet volgen. Wees je ervan bewust dat je alle vrijheid hebt om van koers te veranderen en dat de mogelijkheden in het leven ontelbaar zijn. Je moet ze alleen wel zien! Wees bereid om je koers bij te stellen maar zorg ervoor dat je geen overhaaste beslissingen neemt. Vooral in de liefde zou een misstap je dit jaar wel eens duur kunnen komen te staan. Zoals altijd werken jouw hersens op volle toeren en het is daarom belangrijk dat je de mensen om je heen deelgenoot maakt van de stappen in je denkproces. In het voorjaar zou je leven wel eens een grote ommezwaai kunnen doormaken. Tegen de zomer kom je in rustiger vaarwater. Of het leven er ook daadwerkelijk relaxter op wordt, hangt vooral van jou af. Weersta de neiging om leegtes op te vullen met allerlei projecten. Het najaar zou wel eens in het teken van de liefde kunnen staan. Schorpioenen met een relatie doen er goed aan om hun partner blijk te geven van hun waardering. Single schorpioenen doen er goed aan om hun ietwat scherpe tong in bedwang te houden, hoe juist je opmerkingen ook mogen zijn.

Horoscoop 2013 – Boogschutter

Gelukkig nieuwjaar, Boogschutter! Het jaar 2013 lacht je toe. De laatste maanden van 2012 heb je heel wat obstakels op je weg gevonden maar het ergste leed lijkt geleden. De eerste maanden van 2013 zouden wel eens als een kabbelende rivier aan je voorbij kunnen glijden. Vanaf juni komt er meer leven in de brouwerij waar je met enthousiasme op reageert. Je staat bekend als een zonnig en impulsief persoon, maar wees erop bedacht dat het in sommige situaties beter is om te zwijgen. In de liefde wil je je partner nog wel eens provoceren, maar vraag je af wat je daar nu daadwerkelijk mee bereikt. Subtiliteit is niet je sterkste punt maar met wat meer tactiek krijg je dit jaar enorm veel gedaan. In de zomertijd zorgt een onverwachte ontmoeting voor pikante momenten die voor single boogschutters wel eens het begin zouden kunnen zijn van een passionele periode. Je hebt de neiging om je druk te maken om problemen van anderen. Probeer meer afstand te nemen en je te concentreren op je eigen leven. Met een wat minder emotionele houding zal je ook in je sociale leven en op je werk sterker in je schoenen staan.

Horoscoop 2013 – Steenbok

Gelukkig nieuwjaar, Steenbok! Het jaar 2013 zou wel eens voor grote veranderingen in je leven kunnen zorgen. Eindelijk verdwijnen die dikke wolken aan de horizon en kun je constructief te werk gaan. Zorg ervoor dat je het nieuwe jaar met opgeladen batterijen en veel energie tegemoet treedt. Niet alleen kun je veranderingen in je werk, sociale leven en liefde verwachten maar je zou ook wel eens met ingrijpende innerlijke ontwikkelingen te maken kunnen krijgen. Neem je tijd om indrukken en emoties op je te laten inwerken en betrek je partner zoveel mogelijk bij nieuwe ideeën en plannen die aan je creatieve brein ontspringen. Een sterke persoon zou in de eerste maanden van het nieuwe jaar wel eens een grote aantrekkingskracht op je kunnen uitoefenen. Laat je echter niet teveel door deze persoon beïnvloeden. In de zomer zouden er wel eens wat strubbelingen met familieleden of vrienden kunnen zijn. Meng je niet teveel in problemen van anderen. Met een afzijdige houding kom je het verst. De herfst zou wel eens interessante nieuwigheden op sociaal gebied of op je werk kunnen brengen. Wees niet bang om hoofdstukken af te sluiten en nieuwe projecten op te starten.

Horoscoop 2013 – Waterman

Gelukkig nieuwjaar, Waterman! Het jaar 2013 zou wel eens een beroep op je creativiteit kunnen doen. In de eerste maanden doe je er goed aan om een stap terug te doen en je leven vanaf een afstandje onder de loep te leggen. Het heeft geen zin om stug door te gaan zonder je af te vragen waar je pad toe leidt. Houd je activiteiten en relatie eens tegen het licht en vraag je af waar en hoe je er verbeteringen in zou kunnen brengen. Het vergt moed om je hoofd op te heffen en je kansen realistisch in te schatten maar uiteindelijk zal het je geen windeieren leggen. Wees jezelf ervan bewust dat je vooral op het gebied van de PR, of het nu om je werk of je eigen persoon gaat, goed kunt scoren. Gooi al je diplomatische kundigheden in de strijd en haal het beste in jezelf tevoorschijn. In de liefde heb je de neiging om meer verantwoordelijkheden op je te nemen dan eigenlijk hebt. Zorg ervoor dat je niet teveel naar je toetrekt. De tweede helft van het jaar is het tijd om de vruchten te plukken van de inspanningen en toewijding. Zorg ervoor dat je er dan ook daadwerkelijk van geniet en laat gouden momenten niet zomaar voorbij gaan.

Horoscoop 2013 – Vissen

Gelukkig nieuwjaar, Vissen! Het jaar 2013 legt talloze mogelijkheden op je bordje maar jij bent degene die er gebruik van moet maken. Verbreed je horizon en stel je open voor nieuwe dingen en vooral ook nieuwe contacten. De afgelopen jaren ben je ongemerkt in een vast stramien terecht gekomen en 2013 jaar is het moment om dit te doorbreken. Vooral in de eerste maanden zou je wel eens met inspirerende veranderingen te maken kunnen krijgen. Ook in de liefde krijg je met belangrijke ontwikkelingen te maken en jij en je liefdespartner zouden wel eens hechter kunnen zijn dan ooit. Houd voor ogen dat het belangrijk is dat jullie ook naar buiten toe samen een front vormen. Singles zouden hun ‘single-status’ dit jaar wel eens vaarwel kunnen zeggen en aan een nieuwe en enerverende periode in hun leven kunnen beginnen. De hang naar stabiliteit zou wel eens de overhand kunnen krijgen op je voorliefde voor vrijheid. Zorg er echter voor dat je niet al teveel van je vrijheid inlevert want dat zou wel eens een voortijdige beëindiging van een prille liefde kunnen betekenen. In de tweede helft van het jaar prikkelen je sociale leven en je werk je creativiteit en zou je wel eens versteld kunnen staan van je eigen kunnen.

Bron: http://www.adversus.nl/horoscoop-2013

Lightangel Marianne