Hulp vragen van de Engelen

4.50 avg. rating (84% score) - 2 votes

 

 

 

                                    Hulp vragen van engelen

 

 

Het punt is eigenlijk dat de engelen geen toestemming hebben om in te grijpen, behalve als je er zelf om vraagt. Dus, tegen de tijd dat de engel beslist dat het goed of verkeerd is, is het te laat.

Wij willen dit tegen jullie zeggen: Geef de engelen toestemming om in te grijpen als je in moeilijkheden verkeert. Wacht niet tot het te laat is en je om hulp schreeuwt.

Elke morgen als je opstaat, kun je de engelen vragen om je door de dag heen te begeleiden, dat ze in moeten grijpen als iets je fysiek zou kunnen kwetsen. Dat is iets waar ze heel goed in zijn want ze vinden de illusie niet belangrijk en jullie wel. Ik ga je nu wat vertellen wat sommige engelen doen op jullie planeet zodat je ze meer bewust zult worden.

 

                                 DE ENGEL VAN HET NOORDEN

De Engel van het Noorden leeft altijd mee met de mensheid. Het is alsof hij iedere keer zegt: Geef ze toch nog een kans. Ze weten niet wat ze doen.” Deze engel bezit enorm veel geduld, liefde en mededogen.

 

                                      DE ENGEL VAN HET ZUIDEN

De Engel van het Zuiden kun je vergelijken met een harde wind. Ze veegt als het ware het pad mooi schoon. Er wordt niet gelet op eventuele kostbaarheden van de mens die nog tussen het afval inzitten, ze veegt gewoon alles schoon.

Dit gebeurt meestal als je zo vastgeroest zit in oude dingen dat je ontwikkeling erdoor wordt belemmerd.

Dan komt de tijd dat ook de engelen die je dagelijks helpen, niets anders kunnen doen dan toekijken hoe je pad schoongeveegd wordt voor je eigen bestwil.

Het is een prachtige engel met een speciale taak. Het wordt met veel liefde uitgevoerd ook al begrijpen jullie niet waarom je ‘kostbaarheden’ met afval worden mee-geveegd. Maar de Engel van het Zuiden weet dat dit moet gebeuren, zodat je een nieuwe start krijgt.

 

                                   DE ENGEL VAN HET OOSTEN

Dit is de ware Engel van de Liefde. Deze engel versterkt alle vibraties die je in liefde doet. Het is deze engel op wie je een beroep doet als je vraagt om liefde te krijgen, te voelen of als je zelf liefde wilt sturen.

Als je iemand kent die wel wat liefde kan gebruiken, roep dan om de Engel van het Oosten. Die zal dan een van zijn engelen sturen die de liefde overbrengt. De engelen zijn werktuigen, dienaars van een schitterende energie en de tijd zal weer komen dat jullie hun macht zullen begrijpen en gebruiken en ermee samenvloeien.

 

                                          DE ENGEL VAN HET WESTEN

De Engel van het Westen zou je kunnen zien als de verkeersleider.Hij zal zeggen: “Eerst goed kijken voordat we actie ondernemen, voordat we schoonvegen en opnieuw kunnen beginnen.Misschien heb jij wel teveel medelijden en zie je de dingen niet zo goed en ja, daar kun je liefde naar toe sturen maar doe het dan wel op deze manier.”

Je kunt ze ook zien als verkenners, die kijken wat er aan de hand is in jullie wereld en terugkomen met de berichten. In overleg wordt dan beslist waar wat nodig is. Ik heb hier de vier richtingen alleen gebruikt zodat jullie het beter zouden begrijpen.

 

                                               AARTSENGEL MICHAEL

Ik, Aartsengel Michael sta bekend als de Strijdende Engel. Ik ben degene die je leidt in het gevecht, je eruit haalt en bewaakt tijdens het gevecht. Je zou kunnen zeggen dat wanneer de naties met elkaar in conflict zijn er ook een conflict is in alle andere elementen waar je geen weet van hebt. Het is dus zo, dat als er ergens een oorlog aanstaande is op jullie planeet, ik heel druk bezig ben met een poging om teniet te doen wat jullie hebben gedaan, dat ik probeer alles te neutraliseren en de energieën weer in balans te brengen.

Mijn taak is altijd strijdend, in evenwicht brengend, verdedigend, maar toch ben ik altijd bereikbaar voor iedereen. Ik zal dan spreken en uitleggen wat er aan de hand is zodat je het zult begrijpen, want ik geloof dat als je zou begrijpen, je ook geen behoefte meer zou hebben aan oorlog en vernietiging. Als je deze behoefte niet meer zou hebben zou je ze ook niet meer meemaken.

 

           JULLIE CREATIES GAAN VERDER DAN HET FYSIEKE

Jullie universum breidt zich uit en alles wat je doet krijgt een plaats in een vele grotere wereld. Het houdt ons soms behoorlijk bezig om deze creaties in balans te houden zodat ze bewaard kunnen blijven voor je verdere evolutie.

Je zou het zo kunnen zien: Alles wat iemand ooit gecreëerd heeft op aarde bestaat ook in geestelijke vorm.

Als die persoon ‘sterft’ verdwijnt op den duur ook vaak hetgeen hij op aarde gemaakt heeft, maar de geestelijke vorm blijft bestaan

Daarom wil ik jullie vragen: “Zul je werken met de engelen voor een positieve creatie in jullie wereld? Zul je ons roepen om hetgeen je wilt doen te versterken? Zul je prachtige gebouwen, schitterende luchten, de schoonheid van de natuur, de kern van liefde, schoonheid en harmonie scheppen? Zul je voor de engelen als het ware een speelplaats van je eigen gedachtenpatronen creëren?”

Creëer het met al de schoonheid en liefde die in je is en het zal weerkaatsen op je planeet als de realiteit, de illusie die jullie realiteit noemen.

Als je het niet fysiek kunt realiseren, doe het dan d.m.v. gedachten vormen en stuur het naar de engelen.

Er zijn maar weinig mensen die niet van engelen houden, maar het is erger om geen gebruik van hun mogelijkheden te maken in jullie wereld.

Ik geef je de zegening van de engelen, het universum en van jullie Schepper.

 

WARME ENGELENGROET, Marianne

Wil je deze zelfinwijding voor persoonlijk gebruik, stuur een mailtje naar light-angel@live.nl en deze wordt je toe gestuurd via e-mail

 


Leave a Reply