Hyacinth, bloem der waarheid

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

 

Voor een ieder die wil weten of iets waar is of niet:

Voor een ieder die wil weten of iets waar is of niet:
Als je je onderscheidingsvermogen om te weten wat waar is en wat niet, wilt verbeteren, laat dan eens een hyacint door je heengaan. Begin bij je hoofd en kom uit bij je voeten. Hyacinten zijn niet giftig, maar om ze nou te eten of er thee van te trekken … ik weet niet of ik je dat moet aanraden. De bol is wél giftig, dus ik zou deze bloem voorlopig liever etherisch gebruiken. Laat hem maar helemaal door je heen gaan: door alle cellen van je hele lichaam. Laat je cellen zich er maar helemaal mee vullen, zodat je het onderscheidingsvermogen blijft houden. Zo kun je het via je DNA ook doorgeven aan je toekomstige kinderen. Het DNA bevindt zich in de kern van iedere cel in je lichaam, dus laat de hyacint daar maar helemaal toe doordringen.

Je kunt de bloem ook door een verhaal laten gaan, waarvan je wilt weten of het waar is of niet.

Terwijl je hem door je heen laat gaan, kun je wellicht de belletjes ervan horen rinkelen. Ze maken een heel zacht geluid, dat je ziel aanraakt. Ik ben heel benieuwd of je dat ook kunt horen! Zelf was ik er erg verrast door. Ken je iemand die het moeilijk vindt om te onderscheiden, geef die persoon deze oefening maar eens of doe het zelf bij hem of haar.

Ik dacht altijd dat turquoise de kleur van de waarheid was. Dat was bijna waar, maar net niet helemaal en daarom kom ik het gauw corrigeren. De kleur turquoise verschaft je de objectiviteit om goed onderzoek te kunnen doen. Toch werkte het heel goed om mensen en situaties in turquoise licht te zetten, ook al ging dat niet zo gemakkelijk. Dan kreeg ik altijd te zien wat er verborgen was gehouden voor me! Een hyacint werkt echter nog beter en bovendien kun je die dus voor eens en voor altijd deel laten uitmaken van jezelf!

Visualiseren. Lukt het niet, dan kun je altijd een printje maken van een hyacint en dan je handen erop. Zo kun je het ook door je heen laten gaan als je het anders niet ziet of dit makkelijker vindt

Bron:http://www.goldenera.nl/index.php/nl/nieuwsbrief

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Deze visualisatie met de Hiacynth zelf ook gedaan met bijzondere en aparte resultaten, ongelooflijk maar waar! Wie niet kan visualiseren? print een foto uit en leg je handen erop, voel de bloem door je heen gaan..

Een andere symboliek van de Hiacynth
Bloem van Apollo, Zonnegod en God van redder in nood, muziek en levensvreugde. De hyacint staat symbool voor vrede, toewijding en schoonheid, maar ook van macht en trots.