Inwijding: Boeddha’s Gelukzaligheid

5.00 avg. rating (86% score) - 1 vote

 

 

BoeddhaGelukzaligheid Inwijding
cropped-licht-boeddha.jpg
 
                                           Gechanneld © door Lee Newman
                                                 Copyright © Lee Newman
INTRODUCTIE
Boeddha’s Geluk kwam naar me toe na vele jaren werken als Reikimaster en het werken met energie. Het was een cadeau van de Bron en de Geest en na vele uren channelen van het systeem werd ik toen zo geraakt door de zegen, dat ik graag wilde dat anderen het ook zouden ontvangen.
Sinds die tijd heb ik veel visioenen gehad en boodschappen ontvangen van de Bron en Boeddha en ze hebben me dit eenvoudig systeem doorgegeven. De bedoeling is om een sterkere verbinding te creëren en je in staat te stellen om de zegen en het geluk van de Boeddha en Boeddha’s te ervaren. Dit kan je gebruiken in meditatie en kan je helpen op je pad naar verlichting.
WIE IS BOEDDHA
Boeddha verwijst naar de historische Boeddha of iemand die volledige
verlichting heeft bereikt, een ervaren Nirvana. In het algemeen betekent
Boeddha: “Ontwaakte”, iemand die is ontwaakt uit de slaap van onwetendheid
en de dingen ziet zoals ze werkelijk zijn. volledig vrij is van alle blokkades en mentale obstakels.
Er zijn veel mensen die Boeddha’s zijn geworden in het verleden, en veel mensen zullen Boeddha’s worden in de toekomst.
Er is niets dat Boeddha niet kent. Omdat hij ontwaakt is uit de slaap van onwetendheid en alle blokkades heeft verwijderd uit zijn geest, weet hij alles van het verleden, heden en de toekomst, rechtstreeks en gelijktijdig. Bovendien heeft Boeddha een groot mededogen, is volledig onpartijdig, zonder discriminatie voor alle levende wezens.
Boeddha helpt alle levende wezens zonder uitzondering, waar ze van afkomstig zijn, van verschillende religies in het universum, door het geven van zijn zegeningen in hun Geest. Door het ontvangen van Boeddha’s zegeningen,
zullen alle levende wezens, zelfs die van het allerlaagste afkomst, zich ontwikkelen en vreedzame en deugdzame gemoedstoestanden ontwikkelen.
Uiteindelijk zal iedereen de gelegenheid ontvangen om het pad van verlichting en bevrijding te bewandelen, door middel van het realiseren van emanatie van Boeddha in de vorm van een Spirituele Gids.
Zoals de grote Indiase Boeddhistische geleerde Nagarjuna zei: “Er is niemand die niet de hulp van Boeddha zal ontvangen.”
Boeddha’s Gelukzaligheid bestaat uit één inwijding met werkboekje en certificaat.
Interesse? stuur een mail naar light-angel@live.nl