Inwijding: Waterval Healing Reiki

5.00 avg. rating (86% score) - 1 vote

 

 

Waterval Healing Reiki

Waterval Healing Reiki is een healing systeem dat werkt om zowel te helpen het lichaam, geest en ziel te genezen, te reinigen, ziekte en pijn te verwijderen en kan gebruikt worden om verschillende tumoren, kanker, ziekte enz. te helpen krimpen, verwijderen en vernietigen. Houd in gedachten dat iedereen anders is en dat de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon.
Echter,Waterval Reiki kan nuttig zijn in het werken met deze moeilijke gezondheidsproblemen, met inbegrip van dingen zoals kristallen die zich in het lichaam vormen. Het wordt aangeraden om altijd je arts te raadplegen, gebruik welk Reiki-systeem dan ook waar jij je comfortabel bij voelt, samen met alle medische behandelingen die je arts aanbeveelt.
Er zijn twee basistechnieken voor het gebruik van Waterval Healing Reiki en ze zijn zeer eenvoudig en makkelijk te gebruiken. Iedereen kan dit doen en je hoeft geen Reiki Master te zijn om Waterval
Healing Reiki te gebruiken. je kunt gebruik maken van de Waterval Healing Reiki om jezelf en anderen te helpen genezen, met inbegrip van dieren en planten, enz.

 

Compleet met handleiding en certificaat
Wil je ook deze eenmalige verfrissende waterval reiki ontvangen, stuur een mail naar light-angel@live.nl