Jezelf of je zielsliefde missen

3.50 avg. rating (74% score) - 2 votes

 

 

Jezelf missen of je Tweelingziel/Soulmate/Zielsliefdemissen?

In de afgelopen 3,5 jaar heb ik ontzettend veel mensen gesproken die allemaal met hetzelfde ‘probleem’ kampen: het MISSEN van je tweelingziel/soulmate/zielsliefde. Ik heb het missen van die ander wel eens omschreven als het geamputeerd zijn. Een deel van jezelf missen maar het toch iedere seconde van de dag voelen. Het is ontzettend fijn als je Bewust aanwezig Bent en kan genieten van het feit dat je die ander bij je voelt ondanks dat je hem/haar niet kan zien.

Maar je hebt ook die andere kant van de medaille nog, die momenten dat je in je Ego schiet en Denkt dat je die ander mist. Ook ik heb er in mijn onbewuste momenten ontzettend veel moeilte mee (en tjonge wat heb ik dit soort momenten vanaf juni veel meegemaakt zeg) . Het Ego is soms zo ontiegelijk slim en manipuleert als de beste. Het weet jou, zodra jij in het Onbewustzijn schiet, zo goed in de maling te nemen met zijn slimme smoesjes en beredeneringen. Het doet jou werkelijk geloven dat je Afgescheiden bent van je tweelingziel/soulmate/zielsliefde. Je mist die ander dan zo ontzettend en je voelt je vaak verdrietig omdat die ander niet bij je is of kan zijn….DENK je. Denken komt voort uit je Ego, wat weer een Illussionair iets is. Wat je op onbewuste momenten denkt kan je dan ook Waangedachtes noemen, dus niet werkelijk waar.

De waarheid is dat je Niet je tweelingziel/soulmate/zielsliefde op zo’n moment mist, wanneer je in je onbewuste deel schiet, maar …..JeZelf. Je mist op dat moment de Verbinding met je Hoger Zelf, je GodZelf, je Eigen Kracht. Je mist dus jeZelf maar het Ego zal met alle listen die het kan bedenken jou doen geloven dat je iets Buiten jezelf mist. Als je in de val trapt die het Ego voor jou heeft opgezet, zal je Buiten jezelf naar Liefde zoeken. Je zal dan eerder liefde zoeken in een ander, bv je tweelingziel/soulmate/zielsliefde. Het Ego lacht in zijn vuistje want het weet dat zolang hij het voor elkaar krijgt dat het jou buiten jezelf kan laten zoeken, dat jij nooit de Ware Liefde zal vinden. En dat is precies het doel van het Ego, het wilt Niet dat jij Ware Liefde vindt want het is bang dat zijn bestaan dan ophoud.

Als jij aan je tweelingziel/soulmate/zielsliefde denkt en je gaat je verdrietig of eenzaam voelen ipv blij en gelukkig, onthou dan dat je op dat moment weer in het Onbewuste Deel (Ego Persoonlijkheid) van jezelf bent geschoten en je Ego je zover heeft gekregen dat jij DENKT dat je AFGESCHEIDEN bent van je tweelingziel/soulmate/zielsliefde. Niets is minder waar want jij en je zielsliefde zijn voor EEUWIG met elkaar verbonden en niets kan jullie meer scheiden. Omdat je de ander fysiek niet ziet denk je misschien al sneller dat je niet meer bij elkaar bent maar op Zielsniveau ben je ten alle tijden met elkaar Verbonden.

Probeer je aandacht te richten op jezelf ipv van die ander want het gaat werkelijk niet om die ander op het moment dat je je eenzaam of afgescheiden van die ander voelt. Wat mij helpt op momenten wanneer ik in mijn Ego schiet en ga geloven wat het me aan probeert te praten is…. tegen mezelf zeggen:
– ik mis niet mijn tweelingziel/soulmate maar mezelf, ik mis de verbinding met m’n Hoger Zelf/God. – mijn tweelingziel/soulmate en ik en Iedereen Zijn al Eén – het is mijn Ego dat mij wil doen geloven dat wij Afgescheiden zijn van elkaar.

Ik hoop dat iemand hier iets aan heeft.

Bron: Ivy Bisoen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zelf heb ik Ivy ook gekend, daarom wetend dat zij zeer goede informatie verstrekt. Talloze mensen heeft zij geholpen met haar inzichten om de mensheid verder te helpen in het fenomeen Zielsliefde.


1 comment

 1. ZIELSVERWANTSCHAP

  Het is uit en je blijft naar hem verlangen.liefde zonsondergang Je bent gek op hem, maar hij is bezet. Je komt hem tegen, maar vergeet naar zijn naam te vragen.

  Veel mensen zullen dit wel herkennen. Soms echt een rot vervelende situatie. Vaak is het makkelijker te accepteren met de volgende uitleg: Je hebt 12×12 zielsverwanten om je heen. Dat is iedereen, die jou op een bepaalde manier raakt. Mannen, vrouwen, kinderen, oudere mensen, familie, vrienden, kennissen. Je snapt, dat dan lang niet iedereen in de wieg is gelegd om jouw partner te worden, hoe sterk je de verbintenis ook voelt.

  De verbintenis die je voelt, is die van zielsverwantschap. Soms komt er iemand op je pad om je even aan te raken. Die getrouwde man bijvoorbeeld, die je weer laat voelen dat je vrouw bent. De les die je hieruit kunt halen: Voor minder dan dat gevoel moet je niet gaan!

  Soms zijn zielsverwanten hier om een groot werk, of project neer te zetten. Uiteraard moet er dan goed worden samengewerkt en daarvoor is er aantrekkingskracht nodig. Het klinkt wreed, maar zelfs de grootste dictator in je leven, kan je zielsverwant zijn, omdat jullie ‘eerder’ bijvoorbeeld hebben afgesproken om jou jezelf te leren bevrijden van onderdrukking. Goed voor je zielengroei.

  Dat is ook een plantje, dat niet kan stoppen met groeien en ontwikkelen. Daarom sta je vaak voor uitdagingen in je leven, die héél moeilijk te bevatten zijn. Maar die je achteraf, toch vaak wel kunt plaatsen.

  Van je zielenhelft, de tweelingziel, heb je er maar een. Daarover vertel ik later meer!

  Geschreven door Astrid Zoutenbier
  http://www.astrotv.nl/astrozine/liefde-en-relatie/zielsverwantschap/

Comments are closed.