Kies een getal voor een engelboodschap

2.50 avg. rating (63% score) - 2 votes

 

 

ZOMAAR LEUK OM EENS TE DOEN ZONDER ERGENS IN TE MOETEN GELOVEN.
SPEEL WEL HET SPEL EERLIJK EN KIES EERST HET NUMMER DAT JOU AANTREKT.
EN DAN PAS TE KIJKEN NAAR DE BOODSCHAP ACHTER HET GETAL.

HET GETAL WAT MIJ DIRECT AANTROK WAS 333

 

 

 

PLUK EEN ENGEL NUMMER

Vraag uw engel om u te begeleiden naar een nummer voor een boodschap .
Wacht niet te lang om goed over na te denken , vertrouw op je eerste instinct .

www.karinacollins.ie

 

961 : Hoe meer je positief over je carrière en spirituele pad blijft, hoe meer je denkt dat je kan doen, hoe beter het zal gaan . Jij bent speciaal .

168 : De sleutel tot het verbeteren van jouw financiële situatie is om te ontspannen en oprecht geloven dat het Heelal (hoe onwaarschijnlijk lijkt ) zal je kansen geven. Ban de negativiteit om geluk aan te trekken !

571 : Blijf positief over de verbeteringen die je maakt ( of denken over het maken ) , zij zijn het ​​juiste om te doen .

377 : Goed gedaan ! Jij bent succesvol in werken met Spirit gidsen en engelen en het starten van een leidraad nauwkeurig te ontvangen . Vertrouw op je intuïtie , ze zijn jouw instructies en begeleiding.

100 : Dit is een sterke boodschap van God , die zegt je dat je nodig hebt om naar je gedachten te kijken , omdat je positieve gedachten zijn noodzakelijk voor het Universum te leveren ( co – creëren ) voor de uitkomst die je wenst.

173 : Je loopt op het rechte pad en trekt de aandacht van een geascendeerde meester ( heilige of zeer krachtige geest ) als jouw beschermer en gids.

333 : Jij bent volledig veilig , omgeven , beschermd en geliefd. Je hoeft je nooit alleen te voelen met jouw engel aan je zijde .

555 : Grote veranderingen zijn gerommel door je hele leven . Om ervoor te zorgen u in de juiste richting te bewegen , houd je gedachten positief . Doe dit door het nemen van 5 minuten per dag te mediteren – een rustig plekje , sluit je ogen , spelen een aantal zachte muziek en visualiseren de gelukkige toekomst die u wilt. Als je het kunt foto , u vindt het te trekken voor jou . Het werkt echt !