Zwarte Draaikolk Reiki

5.00 avg. rating (86% score) - 1 vote

              

 

 

ZWARTE   DRAAIKOLK   REIKI
 
 
 
 
ZWARTE   DRAAIKOLK   REIKI
Is een krachtige energie voor psychologische en aura reiniging die nooit schoon gemaakt hoeft te worden, de strepen verplaatsen snel negativiteit uit de subtiele lichamen, en lijnen de chakra’s uit en aarden ze, en trekken ziekte en stagnerende energie uit het fysiek lichaam en vullen het aan met positieve energie en her geprogrammeerd cellulair geheugen.
Met sterke banden met de aarde, ondersteunt Zwarte Draaikolk Reiki milieuactivisme en verbindt met diegenen die de evolutie van de planeet helpen. Het is nuttig om cellen verbonden te houden met de algemene goddelijke blauwdruk om de gezondheid te behouden.
Zwarte Draaikolk Reiki grond de ziel en spirituele krachten in het fysieke vlak, en brengt ze onder de leiding van de bewuste wil en maakt het mogelijk spirituele energieën te manifesten op aarde. Zwarte Draaikolk Reiki dwingt om naar je ware zelf te kijken, neemt je mee diep in het onderbewustzijn in het proces. Het brengt onevenwichtigheden en schaduwkwaliteiten naar het oppervlak voor vrijlating, de verborgen factoren benadrukkend
Het vergroot alle negatieve energieën zodat ze volledig kunnen worden ervaren en dan vrijgegeven.
Zwarte Draaikolk Reiki is beschermend, het stoot negativiteit af en drijft liefdeloze gedachten uit. Het vergemakkelijkt het vrijgeven van oude liefdes en biedt ondersteuning tijdens verandering.
Met adem techniek, meditatie en bescherming.
Deze zeer krachtige Reiki inwijding kost met Manual en Certificaat. €20,-